Bellewaerde Aquapark

Lees hier de reviews en ervaringen over Aquapark Bellewaarde -Tijdens een bezoek aan Aquapark Bellewaarde kun je aangenaam en zorgeloos genieten van je bezoek en alles zal op een veilige manier verlopen! Het park is volledig voorzien van allerlei voorzorgsmaatregelingen. De veiligheid voor zowel de bezoekers en medewerkers staan centraal. Maar daarnaast natuurlijk ook de plezier en beleving! Want in Aquapark Bellewaerde geniet je van de verschillende baden, glijbanen en nog veel meer!


Bellewaerde Aquapark Reviews

  Teleurgesteld

  We zijn er met de kleinkinderen geweest , ik moet rond de middag medicatie nemen en ben naar onze lokker geweest om deze in te nemen en ben in een kleedhokje geweest om die in te nemen en toen ik er terug uitkwam ben ik heel boos aangesproken geweest door een medewerker en bedreigd dat ze me uit het zwembad gingen komen halen en dat de directie alles wist en gezien had en dat ik een boete ging moeten betalen omdat ik zogezegd gepicknickt zou hebben in de kleedkamer . Mijn kleinkinderen waren heel geschrokken en bang . We hebben niet meer kunnen genieten van onze uitstap .

  Sterke punten
  Het warme water en de glijbanen

  Zwakke punten
  Het personeel (toch die ene persoon) die niet vriendelijk is , en dat we zelfs geen tas met onze handdoeken en gsm mogen meenemen

Bekijk hier het pretpark Bellewaerde Aquapark

Schrijf een review