Reviews over Pretparken

  Om te schamen zo duur!

  Review over Plopsa indoor Hasselt

  Waar ik niet op voorbereid was, waren de prijzen van het eten en drinken! Mijn hemel, ik kon gewoon niet geloven dat ik voor 1 biertje, 2 van die kleine kinderzakjes chips (waar 1 hand chips in zit) en 1 groter zakje chips 16 euro mocht afrekenen!😱 Dan niet te spreken over hoe duur de rest van het eten was! Echt bizar, teleurstellend en niet te doen voor doorsnee families! Pfff

  Sterke punten
  Leuke attracties voor kleinere kinderen

  Zwakke punten
  Alles wat daar te koop is, is ontzettend duur!

  Wat slecht

  Review over Plopsa indoor Hasselt

  Zo slecht weinig te doen terwijl het op fotos zo groot lijkt heeeel erg duur 1 broodje met cola al makkelijk 15 euro

  Voor kleine kinderen onder de 1 meter is er 1 ding

  En de mensen die er werken sorry maar wat slecht en geïrriteerd moest zelf even vragen of ze aub naar de kassa wilde komen zodat ik kon afrekenen wat een slecht park sund van je geld!!!

  Sterke punten
  Geen een

  Zwakke punten
  Alles

  Dagje Europpark

  Review over Europa Park

  Op 11 augustus ging ik met mijn 2 zoons naar dit park. Het was erg druk. Wachttijden van een uur bij de grote achtbanen. Bij de kassa begon het wachten al (35 minuten). Het was erg warm en mensen zochten de weinige schaduw op. Iets fris halen ook weer in de rij staan. De boys hebben 6 attracties kunnen doen. Komt neer op €10 per attractie. We waren het om 17:30 spuugzat.

  Sterke punten
  Mooie achtbanen

  Mooi park

  Zwakke punten
  Het is veel te groot voor 1 dag.

  Matige bewegwijzering/ plattegrond.

  Te duur in verhouding tot de handvol attracties door lange wachttijden.

  Mooi park, slechte voorziening

  Review over Plopsaland de Panne

  Plopsaland is een heel mooi park met leuke attracties maar de voorzieningen zijn slecht. Vieze toiletten, hele lange wachttijden voor eten; een dik uur in de rij voor een vieze hamburger die ook nog eens veel te duur was. Wachttijden van de attracties kwamen niet overeen met wat werd aangegeven in de app.. Zou een stuk beter kunnen allemaal

  zeer teleurstellend

  Review over Archeon

  Ong .ongeveer 8 jaar geleden was ik naar de Romeinse dag op t Archeon, t was een feest, reanactment groepen uit Engeland ,Italie en nederland gaven demo,s in schijngevechten, wapendemonstraties enz enz, tot slot een spetterend gladiatoren gevecht. Dat wilde ik wel weer beleven, dus afgelopen zaterdag ben ik naar De romeinse dag int Archeon geweest voor weer zo,n feest, maar wat een onvoorstelbare teleurstelling was dit ! geen enkele reanactment groep was aanwezig, er liepen anderhalve man en een paardenkop met wat wapenuitrusting aan. Een stel mannen in ondergoed probeerden op wat klunzige manier een soort schildaanval te demonstreren, waarschijnlijk voor t eerst van hun leven aan het gehannes te zien. werkelijk, letterlijk niets te beleven. ze deden alleen krampachtig moeite een stel kleuters te vermaken. werkelijk een in en in trieste vertoning. Van ellende zijn we na zo,n anderhalf uur maar weg gegaan. doodzonde van m,n 25 ,- . daar is dit park waarschijnlijk goed voor, het vermaken van kleuters. Ik voorspel dit park geen lange toekomst op deze manier, ook gezien de trieste aankleding vd Romeinse gebouwen, ook weer kleuterwerk hoe bv die Romeinse koppen beschilderd waren. Kortom 1 grote teleurstelling !!

  Sterke punten
  t was redelijk netjes, vandaar die ene ster

  Zwakke punten
  Reeds genoemd, gewoon een beledigend slechte Romeinse dag, nog steeds kwaad over. zonde van mn geld !