Reviews over Pretparken

  Groot verzorgd pretpark

  Review over Futuroscope

  Wij hebben het park vanaf 17 uur bezocht en niet het ganse park kunnen bezoeken, dit is mijn ervaring.
  Modern groot visueel pretpark met eigenlijk weinig traditionele attracties. Enkele grote fimzalen met bewegende zetels en veel te luide surroundsystemen. Persoonlijk vind ik het park veel te weinig op een internationaal publiek gericht, de filmattracties zijn in het Frans zonder Engelse ondertiteling.
  Avondshow is geweldig maar ook hier enkel voor franstaligen.
  Misschien een volgende keer een dagticket nemen wanneer we hier nog eens in de buurt komen om het ganse park eens te beleven.

  Sterke punten
  Modern en verzorgd, mooie wandelpaden

  Zwakke punten
  visuele attracties zijn enkel in het Frans zonder internatonale ondertiteling, surroundsystemen veel te luid in de bioscopen.

  Teleurgesteld

  Review over Bellewaerde Aquapark

  We zijn er met de kleinkinderen geweest , ik moet rond de middag medicatie nemen en ben naar onze lokker geweest om deze in te nemen en ben in een kleedhokje geweest om die in te nemen en toen ik er terug uitkwam ben ik heel boos aangesproken geweest door een medewerker en bedreigd dat ze me uit het zwembad gingen komen halen en dat de directie alles wist en gezien had en dat ik een boete ging moeten betalen omdat ik zogezegd gepicknickt zou hebben in de kleedkamer . Mijn kleinkinderen waren heel geschrokken en bang . We hebben niet meer kunnen genieten van onze uitstap .

  Sterke punten
  Het warme water en de glijbanen

  Zwakke punten
  Het personeel (toch die ene persoon) die niet vriendelijk is , en dat we zelfs geen tas met onze handdoeken en gsm mogen meenemen

  My god ....

  Review over Boudewijn Seapark Brugge

  Inderdaad verouderd, duur en niet meer up-to-date. In juli bezocht : 2 attracties ( waaronder Wave Swinger ) waren ( zoals gewoonlijk ) wegens technische problemen gesloten. Bij andere attracties ( waterglijbaan - Dolfi Swing ) waren ook bepaalde zitjes afgesloten ( vanwege defect ) De zeeleeuwenshows duurden deze keer wel erg kort. Toch 2 sterren omdat de kids het ondanks alles toch nog leuk vonden. En de jobstudenten vriendelijk waren. Geen idee wie daar de leiding heeft... maar deze kerel is met glans gebuisd. Wel gehoord dat men vanaf volgend jaar zou starten met renoveren.( nu men de goedkeuring heeft dat het Dolfinarium mag blijven bestaan. )

  Gehandicapten niet....

  Review over Phantasialand

  Alleen de ingang gezien. Gehandicapten mogen namelijk in niet één attractie. Niet meer van deze zijd.

  Sterke punten
  Je krijgt je geld terug als je als gehandicapte aankomt.

  Zwakke punten
  Verboden voor gehandicapten....

  Viel tegen

  Review over Dolfinarium

  Verouderd park. Show dolfijnen is meer een educatieve film geworden dan een show met dolfijnen.tijden shows sluiten niet aan. ER was maar 1 horeca open.Niet voor herhaling vatbaar.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Shows veelal hetzelfde\\r\\nSluiten niet aan bij andere shows\\r\\nErg prijzig en veel horeca was gesloten\\r\\nSterk verouderd

  EP. Top, werknemers slecht.

  Review over Europa Park

  Europapark Mei 2023.
  Ten eerste het park is echt fantastisch, de thema’s goed uitgewerkt, strak doorgevoerd mbt attracties, wachtrijen, eet gelegenheden.
  De attracties zijn fantastisch, de grote banen, maar ook de kleine verstopte attracties zijn de moeite waard.
  Maar echt niet alles is perfect, het personeel in EP kan geen glimlach af, roepen hard als het ze te langzaam gaat, en de non- verbale houding is echt niet oké.( hier kan de Efteling ze zeker wat leren)
  Wij hebben een zoon in rolstoel gelukkig wel korte stukken kan lopen, maar ook daar is uitleg geven niet hun ding.
  Voor invalide is het park niet te doen, ik denk 4 attracties toegankelijk, de rest veel trappen ook als je via uitgang mag met je invalide kaart +1 persoon is het niet te doen.
  Hulp aanbieden of meedenken in het proces . Nee.. erg jammer.
  Rulantica 1 hele dag , fantastisch. Alles klopt, ruime kleed gelegenheid, genoeg kluisje en heel veel zit plek. Echt heel veel.
  De glijbanen zijn tof, kom je echt nergens tegen, wel alles met trap lopen, wij hadden het rustig 15 min wachten.
  Veel vrolijke medewerkers dat was fijn.
  Conclusie: fantastisch, ben je echt rolstoel gebonden heb je er niks te zoeken.
  Personeel EP.. werken alleen voor hun geld.. geen contact mee te krijgen, en als je verkeerd staat komt er non- verbaal handgebaren bij.
  Rulantica. Top, netjes, zitplaatsen en genieten.

  Wij waren 2 de week voorjaarsvakantie ,wachttijden langste 30 minuten, en via de app de virtuele lijn is goed te doen.
  De prijzen voor eten 12 euro een menu.

  Sterke punten
  Door voer van de thema’s.
  Originaliteit erg hoog

  Zwakke punten
  Medewerkers, sociaal niet onderlegd, niet communicatief, non- verbaal niet oké.
  Invalide, 4 attracties dan is het klaar:-(

  Om te schamen zo duur!

  Review over Plopsa indoor Hasselt

  Waar ik niet op voorbereid was, waren de prijzen van het eten en drinken! Mijn hemel, ik kon gewoon niet geloven dat ik voor 1 biertje, 2 van die kleine kinderzakjes chips (waar 1 hand chips in zit) en 1 groter zakje chips 16 euro mocht afrekenen!😱 Dan niet te spreken over hoe duur de rest van het eten was! Echt bizar, teleurstellend en niet te doen voor doorsnee families! Pfff

  Sterke punten
  Leuke attracties voor kleinere kinderen

  Zwakke punten
  Alles wat daar te koop is, is ontzettend duur!

  Wat slecht

  Review over Plopsa indoor Hasselt

  Zo slecht weinig te doen terwijl het op fotos zo groot lijkt heeeel erg duur 1 broodje met cola al makkelijk 15 euro
  Voor kleine kinderen onder de 1 meter is er 1 ding
  En de mensen die er werken sorry maar wat slecht en geïrriteerd moest zelf even vragen of ze aub naar de kassa wilde komen zodat ik kon afrekenen wat een slecht park sund van je geld!!!

  Sterke punten
  Geen een

  Zwakke punten
  Alles

  Dagje Europpark

  Review over Europa Park

  Op 11 augustus ging ik met mijn 2 zoons naar dit park. Het was erg druk. Wachttijden van een uur bij de grote achtbanen. Bij de kassa begon het wachten al (35 minuten). Het was erg warm en mensen zochten de weinige schaduw op. Iets fris halen ook weer in de rij staan. De boys hebben 6 attracties kunnen doen. Komt neer op €10 per attractie. We waren het om 17:30 spuugzat.

  Sterke punten
  Mooie achtbanen
  Mooi park

  Zwakke punten
  Het is veel te groot voor 1 dag.
  Matige bewegwijzering/ plattegrond.
  Te duur in verhouding tot de handvol attracties door lange wachttijden.

  Mooi park, slechte voorziening

  Review over Plopsaland de Panne

  Plopsaland is een heel mooi park met leuke attracties maar de voorzieningen zijn slecht. Vieze toiletten, hele lange wachttijden voor eten; een dik uur in de rij voor een vieze hamburger die ook nog eens veel te duur was. Wachttijden van de attracties kwamen niet overeen met wat werd aangegeven in de app.. Zou een stuk beter kunnen allemaal

  zeer teleurstellend

  Review over Archeon

  Ong .ongeveer 8 jaar geleden was ik naar de Romeinse dag op t Archeon, t was een feest, reanactment groepen uit Engeland ,Italie en nederland gaven demo,s in schijngevechten, wapendemonstraties enz enz, tot slot een spetterend gladiatoren gevecht. Dat wilde ik wel weer beleven, dus afgelopen zaterdag ben ik naar De romeinse dag int Archeon geweest voor weer zo,n feest, maar wat een onvoorstelbare teleurstelling was dit ! geen enkele reanactment groep was aanwezig, er liepen anderhalve man en een paardenkop met wat wapenuitrusting aan. Een stel mannen in ondergoed probeerden op wat klunzige manier een soort schildaanval te demonstreren, waarschijnlijk voor t eerst van hun leven aan het gehannes te zien. werkelijk, letterlijk niets te beleven. ze deden alleen krampachtig moeite een stel kleuters te vermaken. werkelijk een in en in trieste vertoning. Van ellende zijn we na zo,n anderhalf uur maar weg gegaan. doodzonde van m,n 25 ,- . daar is dit park waarschijnlijk goed voor, het vermaken van kleuters. Ik voorspel dit park geen lange toekomst op deze manier, ook gezien de trieste aankleding vd Romeinse gebouwen, ook weer kleuterwerk hoe bv die Romeinse koppen beschilderd waren. Kortom 1 grote teleurstelling !!

  Sterke punten
  t was redelijk netjes, vandaar die ene ster

  Zwakke punten
  Reeds genoemd, gewoon een beledigend slechte Romeinse dag, nog steeds kwaad over. zonde van mn geld !