Met de kleine kinderen naar Walibi Holland

Walibi voor kleine kinderen - Top 5

Plezier vind je hier

15 november 2021

Met de kleine kinderen naar Walibi Holland - Top 5

Walibi Holland is een park dat bekend staat om de ruige attracties. Maar wat als je nog kleine kinderen hebt die nog niet in alle attracties durven? Is Walibi dan ook een geschikt park? In deze blog gaan we alles vertellen over Walibi en kleine kinderen, ben jij benieuwd? Lees dan snel verder of bekijk de video!

Om leuke attracties met de kleine kinderen in beeld te brengen hebben wij een leuke top 5 gemaakt. In deze top 5 vertellen wij over 5 attracties waar je in kunt met kleine kinderen. Er zijn natuurlijk nog veel meer attracties waar je in kunt met kleine kinderen! Daarom is Walibi echt niet alleen voor de echte waaghalzen maar kun je jezelf ook zeker weten vermaken als je alle ruige dingen nog een beetje eng vindt. 

1. El rio Grande

Op de allereerste plaats staat El rio Grande. En in deze attractie kom je terecht in een bootje waarmee je de wilde rivier betreed. Het bootje gaat alle kanten op en botst soms zelfs tegen de watervallen aan. Heb je een regen jas mee? Dat is misschien wel super slim, want je kunt zeker weten nat gespretterd worden in deze attractie. maar je kunt ook geluk hebben en net op de goede plek zitten en lekker je familie uitlachen die door een botsing helemaal natgespetterd worden. Deze attractie is super leuk voor jong en oud!

2. Splash battle

Als je dan die regenjas al hebt aangetrokken zou ik hem nog maar even aan houden. Bij de El rio grande word je maar een klein beetje nat gespetterd maar bij de Splashbattle kan je jezelf voorbereiden op een zeik nat pak. Wil je sowieso dit mega watergevecht gaan doen. Dan raden wij je zeker aan om droge kleding mee te nemen of een regenpak. Deze attractie is namelijk een mega watergevecht. Je gaat lekker zitten in een bootje. maar de battle begint al snel. Met jou water kanon kun je iedereen om je heen helemaal nat spuiten! Maar jij bent niet de enige met een waterkanon. Iedereen in de attractie heeft een waterkanon dus pas maar op! Denk je nou, hier hoef ik echt niet in maar vind je het wel leuk om jou andere vrienden of gezinsleden nat te maken. Aan de zijkant zijn ook water kanonnen gemaakt met een groot scherm ervoor waardoor je niet natgemaakt kunt worden. Zo kun je toch een beetje mee doen zonder helemaal nat te worden. Heb je nou geen droge kleding meegenomen? Maar je bent helemaal nat geworden? Op de wc kun je een klein beetje drogen onder de handen droger.

3. Walibi Express

De Walibi Expres staat op de derde plaats. En dit is echt een hele relaxte attractie, je kunt lekker instappen en zitten in het treintje terwijl je ondertussen wordt rondgeleid door het park. Als je even last heb van de voetjes van al dat lange lopen over het park is dit een super goede oplossing. Onderweg kun je ook allerlei attracties zien en zo een handige route maken om nog in die attracties te gaan.

4. Le tour de Jardins

Le tour de Jardins klinkt super Frans. En dat heeft een reden! Je gaat namelijk rijden in je mooie oldtimer door een hele mooie franse tuin. In de winter zal het wat minder mooi zijn maar in de zomer bloeien alle bloemetjes en vliegen er allemaal blije insecten rond! In de oldtimer moet je dus super goed sturen zodat je de tuin niet beschadigd! Een super leuke attracties en je hebt geen rijbewijs nodig!

5. El grande roue 

In deze attractie ga je meters de lucht in! Het is namelijk een reuze rat! Een super goede attractie om je hoogtevrees te overwinnen. Op het hoogste punt ben je namelijk op 45 meter en dan heb je een super mooi uitzicht over het park en het veluwe meer! Zekerweten een goed moment voor een leuke foto! Als je daar tijd voor hebt teminste, er is zoveel te zien! je kijkt je ogen uit.

 

Dit was dan de top 5 attracties in Walibi voor kleine kinderen! Wil jij nog meer lezen over walibi? Bekijk dan de blog over zwangere vrouwen. Ben je toch meer van het opzoeken van de spanning? Bekijk dan de blog over Fright nights.

Bekijk hier het pretpark Walibi

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden