Attracties Walibi als je zwanger bent - Top 5

Walibi attracties voor zwangere vrouwen - Top 5

Plezier vind je hier

25 oktober 2021

Walibi attracties voor zwangere vrouwen - Top 5

Walibi staat bekend om de wildste attracties die je maar kunt bedenken! Maar wat als je zwanger bent en gaat er toch naar toe?! We hebben vijf tips voor je.Wilde attracties, grote achtbanen in Walibi heb je het allemaal. Maar als je zwanger bent dan zijn die ruige dingen niet zo fijn. We hebben 5 attracties voor jou geselecteerd waar je heen kan als je zwanger bent en die bespreken we in deze blog.

1. El Rio Grande

En van de tweede plek zijn we beland op de eerste plek. En op de eerste plek staat de El Rio Grande. De El Rio Grande is een wilde rivier met bootjes erin. Je vaart door de wildernis heen en het kan zijn dat er soms een spetter op je komt. Het gaat redelijk hard maar als zwangere vrouw is het wel te doen als je nog redelijk te been bent. 

2. Splash Battle

En van de derde plek door naar de tweede plek. En op de tweede plek staat de Splash Battle. De naam zegt het al! Er wordt veel met water gesplash! Deze attractie is daarom super leuk als het een warme dag is en je kunt wel wat verkoeling gebruiken, maar ook als het koud is kun je er natuurlijk in. De attractie is een soort bootje met waterpistolen eraan. Zo kun je mensen in de andere bootjes helemaal nat schieten. Maar pas op want de omstanders langs de atractie kunnen ook een pistool gebruiken en jou helemaal nat maken. Een handige tip is om andere kleren mee te nemen want je wordt wel echt super nat in deze attractie en je wilt het ook niet opeens super koud hebben tijdens je uitstapje in Walibi. Ben je de kleren nou helemaal vergeten? Zoek dan een attractie waar je veel wind vangt of probeer je kleding wat droog te blazen op de wc die tegenover de Splash Battle staat. 

3. Walibi Express

Op de derde plek van de top 5 attracties in Walibi voor zwangere vrouwen staat de Walibi expres en de Walibi expres is een trein en die gaat door het hele park. Je kunt attracties zien, je ziet hoe mooi het park is en je kunt lekker zitten en hoeft niet het hele park door te lopen. Tijdens de rit is het ook zeker handig om met de kinderen te bespreken waar ze allemaal in willen, doordat je langs alle attracties rijdt kunnen de kinderen beslissen waar ze in willen en kan jij een slimme looproute uittekenen.

4. Le Tour Des Jardins

Van de vijfde plek gaan we door na de vierde plek. Op de 4e plek van de top 5 attracties in Walibi voor zwangere vrouwen staat Le Tour Des Jardins. Le Tour Des Jardins dat is een attractie waar je met een oldtimers door de Franse tuinen rijdt. Je neemt plaats in de oldtimer en rijdt langs de bloemen en de planten in de mooie Franse tuin, er komt van alles voorbij. Het leuke is dat je geen rijbewijs nodig hebt om met deze oldtimers te rijden en ze rijden lekker rustig.Wanneer je zwanger bent is dit een super relaxte attractie want als je andere kinderen hebt, maken die plezier in de wagen en jij kunt even lekker zitten tijdens de rit.

5. La Grande Roue

We beginnen op de vijfde plek. Daar staat La Grande Roue en La Grande Roue is een reuzenrad. Het is een heel groot reuzenrat en hij is maar liefst 45 meter hoog! Vanuit het reuzenrad heb je uitzicht over het hele park en over het Veluwe meer. Een super leuke attractie waarbij je een hoop ziet en hij is rustig.

Je ziet het, naar Walibi als je zwanger bent is niet onmogelijk. Wil je daarheen? Ga er dan zeker naar toe. In deze blog hebben wij 5 dingen besproken, die wij denken dat je echt moet bezoeken. Vond je dit een interessante blog maar wil je nog verder kijken naar andere pretparken klik dan gerust even hier. Wil jij tickets kopen voor Walibi? Klik dan hier.

Bekijk hier het pretpark Walibi

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden