Attracties voor zwangere vrouwen

Zwanger en attracties in Slagharen - Top 5

Plezier vind je hier

12 november 2021

De top 5 attracties als je zwanger bent!

Zwanger?! Wij niet. Jij wellicht wel? Overweeg jij naar pretpark Slagharen te gaan en ben je zwanger? Ik heb 5 to do's die je kunt doen als je zwanger bent en naar het pretpark gaat. Kom lees verder!

Pretpark Slagharen is een van de bekendste pretparken van Nederland! Dat is super leuk om heen te gaan. Maar wat nou als je zwanger bent? Dan weet je wellicht niet of je wel echt een leuke dag kunt hebben. We hebben 5 to do's van dingen die je daar kunt doen terwijl je zwanger bent!

1. Wild West adventure

Op plek 1 staat de Wild West Adventure! De Wild West adventure is een waterattractie hij is ietsjes wilder maar zeker als je nog goed te been bent kun je in deze attractie mee varen. Je vaart in een bootje langs de Indianen en cowboys. Het is superleuk en spannend je beleeft echt een soort verhaaltje terwijl je in het bootje zit. 

2. Randy's playground

Op de tweede plek staat Randy's Playground en Randy's Playground is een speeltuin. In het speelgebied kunnen de kinderen gaan spelen terwijl jij lekker op het terras rondom de speeltuin kunt gaan zitten, een kopje koffie of thee erbij. Lekker genieten, lekker relaxen. Heel fijn als je zwanger bent en de hele dag aan het lopen bent door het park!

3. Oldtimers

Op de derde plek staan de Oldtimers, tijdens deze attracties ga je door de prairie samen met de oldtimer. De kinderen (als je die al hebt) zitten voorin en zijn aan het sturen, de ouders kunnen lekker achterin zitten en genieten hoe de kinderen plezier hebben.

4. Pionier Express 63

Op plaats 4 staat de Pionier Express 63. Het is een klein treintje dat door het hele park gaat en tijdens de rit krijg je een beeld van hoe het park eruit ziet, wat er allemaal te doen is en het leuke is dat je ook een kijkje achter de schermen van het park krijgt. Het is dus relaxed, leuk en je ziet eigenlijk het hele park zonder dat je heel veel hoeft te bewegen. Een hele leuke attractie als je zwanger bent.

5. Big wheel

We beginnen op de 5de plek. op de 5de plek staat de big wheel en de big wheel is een groot reuzenrad! Een reuzenrad dat eigenlijk midden in het park gecentraliseerd staat. Je haalt daarbij echt een grote hoogte! Je komt maar liefst op 50m hoogte als je helemaal bovenin bent en daarmee heb je een mooi uitzicht over het park. Het is een relaxte attractie en het is een attractie waar je ook in kunt gaan als je zwanger bent. Dus zeker de moeite waard als je naar het park gaat.

In deze blog hebben wij jou meegenomen door de attracties voor zwangere vrouwen, top 5 attracties van Slagharen. Vond je dit een interessante blog maar wil je nog verder kijken naar andere pretparken klik dan gerust even hier. Wil jij tickets voor Slagharen? Klik dan hier.

Heb je nog niet genoeg informatie over Slagharen? Wil jij ook een bezoekje brengen aan het zwembad Aqua Mexicana? Lees dan hier verder.

Bekijk hier het pretpark Slagharen

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden