Attracties voor de kinderen

Attracties voor kinderen in Slagharen - Top 5

Plezier vind je hier

25 oktober 2021

Attracties voor kinderen in Slagharen

In deze blog bespreken we de attracties in Slagharen speciaal voor kleine kinderen. Wil jij naar Slagharen met jou kinderen? Hier vind je de informatie over alles wat te maken heeft met Slagharen en kleine kinderen! Kijk mee via de video of lees de blog!

Slagharen attracties met de kinderen

Wil jij met de kleintjes van jouw naar Slagharen? In deze blog vertellen wij je welke 5 attracties in Slagharen geschikt zijn voor jou en de kleinste uit je gezin. Op de website Pretparken.eu tijdens pretparken pret vertellen we je alles over de pretparken in Nederland. In deze video nemen we je mee naar pretpark Slagharen en welke attracties in Slagharen je kunt gaan doen met de allerkleinste. 

1. Mine train

Op de eerste plek staat de Mine Train en de Mine Train is een achtbaan. Het is  een treintje en hij is gebasseerd op de mijnwerkers van het wilde westen. Het gaat best wel hard maar ook kleine kinderen kunnen hierin. Onder begeleiding mag je erin vanaf 1.10m en zonder begeleiding moet je 1.20m zijn.  Een spannende attractie en ook leuk met kinderen.

2. El Teatro

Op de tweede plek staat el Teatro en el Teatro is een soort van 4D avontuur. Het avontuur gaat over een jongetje die de wens heeft een broertje te krijgen. Vervolgens gaan de ooievaars op pad! verder ga ik niks verklappen want dan is de film niet meer spannend! Het is een overdekt attractie dus als het even slecht weer is, is het een leuke attractie om mee te nemen in je planning en zeker de moeite waard!

3. Expedition Nautilus

Op de derde plek staat Expedition Nautilus en Expedition Nautilus dat is een spannende waterattractie zoals je ziet, de vader heeft plezier, de kinderen hebben plezier en het is een watergevecht dus je moet oppassen voor de vijand, want die moet je natuurlijk nat schieten! Onder de lengte van 90cm mag je er alleen in met begeleiding en vanaf 1.30m mag je er alleen in. Hou je van waterpret en hou je van plezier? Dan is dit een spannende, leuke attractie voor jou!

4. Fogg's Trouble

Op de vierde plek staat Fogg's Trouble en Fogg's Trouble is een boot waar je heen en weer gaat over de golven heen. Het is een leuke spannende attractie ook voor de kleintjes is dit hartstikke leuk! Belangrijke notitie: Onder begeleiding kun je er al in als je 1.05m bent en als je 1.20m bent dan mag je er ook alleen, zonder ouders in.

5. Phileas fun House

We beginnen op de 5de plek en daar staat Phileas fun House en Phileas fun House is een indoor speeltuin. Het is overdekt. Het was vroeger een soort van rupsbaan maar die rupsbaan is er niet meer. De hobbels zijn er nog wel en daar kunnen de kinderen overheen rennen. Het is overdekt dus ook als het bijvoorbeeld slecht weer is kun je daar terecht.

In deze blog hebben wij jou meegenomen met de kleintjes in de top 5 attracties van Slagharen. Vond je dit een interessante blog maar wil je nog verder kijken naar andere pretparken klik dan gerust even hier

Heb je nog niet genoeg informatie over Slagharen? Lees dan de blog over Slagharen als je zwanger bent hier. Of wil jij ook een bezoekje brengen aan het zwembad Aqua Mexicana? Lees dan verder hier over het zwembad in Slagharen.

 

Bekijk hier het pretpark Slagharen

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden