Zwemmen in Slagharen

Slagharen zwembad - Top 5

Plezier vind je hier

12 november 2021

De top 5 glijbanen als je gaat zwemmen in Slagharen!

Ben jij opzoek naar een zwembad waar genoeg te beleven is voor de hele dag? Bij Aqua mexicana kan je de hele dag zwemmen en op avontuur in de vele glijbanen! Hou jij van snelle bochten of aan een stuk vooruit? in het zwembad van Slagharen hebben ze het allemaal. In deze blog bespreken we de top 5 leukste en spannendste glijbanen van Aqua mexicana! Voor wat voor pret van een dagje weg naar Slagharen ben je hier op de goede plek! Lees je mee?

1. Mexicone

In de Mexicone ga je door de glijbaan met 3D effecten! Dit is echt voor echte durfhalzen en natuurlijk super spannend met al die effecten, daarom staat hij ook op de allerleerste plaats van de top 5. Je mag van de glijbaan vanaf 100 cm en je mag maximaal 95kilo wegen. 

2. Magic Maya

Magic Mayais een waterglijbaan in een band. In een band kan je maximaal met 3 personen en dan kan je gezellig met zijn alle door de glijbaan scheuren. De glijbaan is 13,1 meter lang en 9 meter hoog. Je mag al van de glijbaan af als je 100 cm bent en je mag maximaal 95 kilo wegen. 

3. Yuka Time

Yuka time is een super gave glijbaan! Hoe snel ben jij? Dat kan je meten want aan het einde staat er een bordje waar jij de tijd van kunt aflezen. naast dat heeft Yuka Time iets super speciaals. Er zijn namelijk allemaal lichtjes in de glijbaan! En voordat jij in de glijbaan stapt kan je kiezen welke lichtshow er in de glijbaan aan gaat. Kies jij voor disco? Dan kun je dus lekker swingen tijdens je ritje in de Yuka Time. De glijbaan is lekker lang, hij is precies 114,2 meter. De hoogte is 12 meter en je mag er al naar binnen als je 100 cm bent! Maar wel met begleiding. Vanaf 120 cm mag je alleen van de glijbaan scheuren! Er is ook een limiet in gewicht, je mag alleen van de glijbaan als je minder dan 95 kilo weegt en als je met twee personen gaat dan is het maximaal 190 kilo. 

4.  Het Bubbelbad

Het bubbelbad is zeker geen glijbaan! maar voor de papa's en mama's zal deze zeker in de top 5 vallen! Je kunt hier heerlijk in wegbubbelen en er is plaats voor het hele gezin en meer! Er kunnen namelijk 70 mensen in dit gigantische bubbelbad. Genoeg plek voor iedereen om van de bubbels te genieten. 

5. Het Mexicaanse strand

Het Mexicaanse Strand is zeker geen glijbaan! Ik hoorde je al denken. Maar het valt zeker in de top 5 van het zwembad! naast dat er in het midden van het kinder bad een mooie glijbaan staat is dit echt de plek om te zijn met mooi weer. Je krijgt er echt een strandgevoel! Aan de zijkant van het bad liggen namelijk allemaal strandbedjes op het strand. Hier kan je heerlijk zonnen met mooi weer terwijl de kinderen spelen in de waterspeeltuin. 

In deze blog hebben wij jou meegenomen door het zwembad van Slagharen. Vond je dit een interessante blog maar wil je nog verder kijken naar andere pretparken klik dan gerust even hier

Heb je nog niet genoeg informatie over Slagharen? Lees dan de blog over Slagharen en alles over de attracties voor kinderen hier. Of wil jij ook een bezoekje brengen aan Slagharen met de kinderen? Lees dan hier verder.

Bekijk hier het pretpark Slagharen

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden