Engste attracties in Toverland

Attracties Toverland de engste - Top 5

Plezier vind je hier

12 november 2021

Attracties in Toverland, de allerengste! - Top 5

Ben jij een echte waaghals? Durf je in alle attracties? Wij zijn opzoek naar de echte thrill zoekers, want in deze blog wordt er niets anders besproken dan de engste attracties in Toverland!

1.  Fenix

Op de eerste plek staat de Fenix! maak je borst maar nat voor deze attractie! Je valt namelijk zo in de klauwen van de Fenix en maakt zo zijn hele vlucht mee naar zijn nest! En die Fenix maakt zeker geen rustige rit met jou in zijn klauwen! Hij gaar namelijk 40 meter de lucht in en vliegt met 95 kilometer per uur weer naar beneden. Ben jij erg benieuwd hoe een ritje in de klauwen van een vogel eruit ziet? Dan moet je deze attractie echt proberen! Voor deze achtbaan heb je een minimale lengte van 1.32m nodig en er is ook een maximale lengre van 1.95m, als je langer bent dan deze afmeting is het hellaas niet verantwoord om hier in te gaan.

2. Troy

Op de tweede plek staat het Troy. De Troy is een van de bekendere attracties van Toverland, en dat is zeker niet zomaar! De Troy is namelijk 35 meter hoog en dat betekend dat het de hoogste houtenachtbaan is van heel de Benelux! Naast dat het een super hoge achtbaan is, is die ook nog mega snel. Hij scheurt op zijn hoogtepunt zo 90 kilometer per uur over de baan. Deze snelheid wil je zeker beleven als jij een echte thrillzoeker bent! Voor deze achtbaan is ook weer een minimale lengte. Deze is ook best hoog namelijk: 1.20m.

3. Dwerveldwind

De Dwervelwind is letterlijk wat het woord al zegt een chaotische boel. Je gaat met het karretje alle bochten en heuvels door. Het karretje draaid dan ooknog alle kanten op. Het lijkt wel of je in een echte orkaan bent beland en gewichtloos wordt meegenomen in een orkaan die overal naartoe ruist. In dit chaotische karretje mag je als je 1 meter bent of langer!

4. Booster Bikes

Ben jij een echte motormuis? In deze attractie ervaar je hoe het is om lekker hard met je motor rond te rijden. Je zit in deze achtbaan echt op een motor en scheurt de rails af met maarliefst 75 kilometer per uur! de baan gaat 15 meter hoog en is echt een gave andere ervaring van een achtbaan ritje. Je zit echt op een motor en wordt op die manier ook vast gezet. daarom moet je voor deze achtbaan wel 1. 40 meter zijn om in de attractie te kunnen.

5. Expedition Zork

In deze attractie vaar je me met de boomstammen in de rivier, ZOEFFFFF daar ga je dan! de rivier gaat best wel stijl en met een volle vaart brengt hij je zo op 15 meter hoogte. Deze attractie gaat niet alleen lekker hard en hoog maar hiij duurt gemiddeld ook redelijk lang voor een attractie. Expedition Zork duurt ongeveer 3 minuten en 45 seconden! Om in deze attractie te gaan zitten wel een aantal voorwaardes. Je moet namelijk 90 centimeter zijn, anders mag je niet in de attractie. 

In deze blog hebben wij jou meegenomen door de attracties in Toverland. Vond je dit een interessante blog maar wil je nog verder kijken naar andere pretparken klik dan gerust even hierWil jij tickets kopen voor Toverland? Klik dan hier.

Wil je graag meer informatie over Toverland? Bekijk dan de andere blogs over Halloween in Toverland hier. Ben jij niet zo van het griezelen? Bekijk dan de blog over attracties voor kinderen in Toverland hier.

Bekijk hier het pretpark Toverland

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden