Attracties in Toverland met de kleine kinderen

Toverland kleine kinderen - top 5

Plezier vind je hier

25 oktober 2021

Attracties in Toverland, voor de kleine kinderen! - Top 5

Wij geven jou 5 leuke attracties die je moet gaan bezoeken als je met de kleine kinderen naar attractiepark Toverland gaat! Toverland heeft heel veel attracties maar welke attracties zijn nou leuk als je met de kleintjes gaat? Speciaal voor jullie hebben wij een top 5 op een rijtje gezet!

1. Exploria Magica

Op de allereerste plek staat Exploria Magica. Deze attractie is echt super gaaf en hierin beleef je de echte magie die het park te bieden heeft. Je gaat in deze attractie op pad met een interactieve toverstok en tovert zo de gekste dingen!  Er zijn allerlei bijzondere effecten ingebouwd en als je nog lang niet klaar bent met toveren kun je aan het einde van de attractie je eigen toverstaf kopen. Dan kan jij samen met je kinderen thuis nog eens nagenieten om lekker te toveren.

2. de Toos Express

Op de tweede plek staat de Toos Expres. De Toos Express is een achtbaan in de vorm van een treintje. Het is niet zomaar een trein. Deze trein is namelijk knotsgek en daarom moet je als kind echt wel een beetje lef hebben om hier in te durven! De trein is in het overdekte gedeelte van Toverland. Dat betekend dat ook met slecht weer je kunt scheuren in deze trein. Je mag al in de trein als je 90 cm bent maar wel met een begleider. Zonder begleiding mag je er in als je 1 meter 20 bent. Durf jij in alles? Dan moet je zeker eens de Toos Express bezoeken! Hierin beleef je de leukste avonturen.

3. Djengu River

Op de derde plek staat de Djengu River. Zet je maar schrap want door deze attractie ga je door de kolkende rivier waar het water de koers van jou richting bepaald! Pas op voor de muren en watervallen! Je moet minimaal een meter zijn om in de attractie te kunnen samen met begleiding. Zonder begleiding moet je minimaal 1.20 meter zijn.

4. Klokhuis 

Op de vierde plek staat het Klokhuis. Het Klokhuis is een achtbaan voor de kleuters. De achtbaan is in de vorm van een rups en hij draait rondjes om het klokhuis van de appel. Je mag ten alle tijden in deze leuke achtbaan maar als je kleiner bent dan 90 centimeter moet je onder begleiding naar binnen. Iedereen die groter is dan 90 centimeter mag alleen in de rups genieten van een ritje om het klokhuis heen!

5. het Dwaalhof

Op de vijfde plek staat het Dwaalhof. En het Dwaalhof is een doolhof waar je allemaal interessante geheimen vindt! Je kunt er lopen door allerlei verschillende paden, hofjes en onverwachte doorgangen. Door het Dwaalhof dwaal je rond en test je ook meteen je geheugen! zijn we hier al geweest? Ik weet het niet meer hoor! Het Dwaalhof is echt geschikt voor de allerkleinste. Die kunnen namelijk niet over de hegjes kijken en dat maakt een doolhof extra spannend!

In deze blog hebben wij jou meegenomen door de attracties in Toverland voor de kleintjes. Vond je dit een interessante blog maar wil je nog verder kijken naar andere pretparken klik dan gerust even hierWil jij tickets kopen voor Toverland? Klik dan hier.

Wil je graag meer informatie over Toverland? Bekijk dan de andere blogs over Halloween in Toverland hier. Ben jij niet zo van het griezelen? Bekijk dan de blog over attracties voor echte waaghalzen in Toverland hier.

 

 

Bekijk hier het pretpark Toverland

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden