Toverland Halloween - Top 5

Toverland Halloween - Top 5

Plezier vind je hier

25 oktober 2021

Halloween in Toverland

BOEEEEE!

Halloween en Toverland. In deze blog gaan we alles bespreken over pretpark Toverland, in combinatie met Halloween. Halloween vieren ze in Toverland een keer per jaar een aantal weekeinden. Daar gaan we je alles over vertellen in een top 5. Lees je mee?

1. "Fear The Woods"

Op de eerste plek hebben wij staan "Fear The Woods". Dit is een attractie die heel spannend is. Er raken steeds mensen kwijt. Er zijn mensen die niet meer teruggevonden worden. Het is begonnen bij de boswachter. Die is verdwenen. Daarna zijn er steeds meer mensen verdwenen in de bossen. Dus... pas op want wellicht...  als jij te ver de bossen in gaat. Dan verdwijn jij ook. 

2. "The Witches Forest"

Op de tweede plek staat "The Witches Forest". The Witches Forest is een attractie waarin de geruchten van de heksen en de duistere bossen achter Avelon plaats vonden. Zoals je al op de foto ziet. Er gebeurt een hoop spanning. Je ziet ze allemaal al naar achter gaan. Het doel is eigenlijk uit de handen te blijven van de heksen. Het is een attractie, waar je van denkt dit moet je meemaken. Meer als dat kunnen wij er bijna niet over zeggen. Het is echt een hele spannende attractie. Van de tweede plek gaan we naar de eerste plek. 

3. "Maison de la Magie"

Op de derde plek staat "Maison de la Magie." Dat is een attractie waarin het gaat om Oscar Pendula. Oscar Pendula is een illusionist, die is verdwenen. Het spoor naar hem is eigenlijk helemaal bijster. De vraag is, is dit gebeurt door de black magic? Is dat hem fataal geworden? In deze attractie ga je een hoop hierover leren. Het wordt heel spannend. Dit is een attractie, die je gewoon mee moet maken. Ons advies: Ga er gewoon naartoe.

4. Twenty Years of Fear

Op de vierde plek staat Twenty Years of Fear. Twenty Years of Fear heeft te maken met de acteurs uit de geschiedenis van Halloween Toverland. Je komt oog in oog te staan met de populaire en iconische karakters van de laatste jaren in Toverland. De vraag is natuurlijk, herken jij ze nog? Weet jij wie al die karakters zijn?

5. "The Dollhouse"

Op plek 5 staat "The Dollhouse". The Dollhouse heeft te maken met de verstrooide poppenmaker. Hij heeft een nieuw onderkomen in het park. Dat is namelijk de attractie Villa Fiasco. Hij presenteert daar aan jou zijn levensechte poppen collectie.  Durf jij, als jij daar heen gaat zijn werkkamer te betreden? Ik weet het niet, maar ga er zeker heen als jij van enge dingen houdt. Het is een hele spannende attractie.

Je ziet het, Toverland en Halloween gaat super leuk samen. Dus wil je daarheen? Ga er dan zeker naar toe. In deze blog hebben wij 5 dingen besproken, die wij denken dat je echt moet bezoeken. Vond je dit een interessante blog maar wil je nog verder kijken naar andere pretparken klik dan gerust even hier. Wil jij tickets kopen voor Toverland? Klik dan hier.

Bekijk hier het pretpark Toverland

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden