Attracties amusementspark Tivoli

Attracties amusementspark Tivoli - top 5

Plezier vind je hier

12 november 2021

De leukste attracties in amusementspark Tivoli - top 5

In deze blog gaan we het hebben over de allerleukste attracties van Tivoli. Ga jij binnenkort naar Tivoli dan is deze blog perfect om te lezen welke attracties er allemaal zijn. Zo belef je alvast wat voorpret op je dagje uit! Lees je mee?

1. Achtbaan

De achtbaan in Tivoli lijkt op een lieveheerstbeestje maar dan super lang. En in dit lieveheerstbeestje vlieg je mee over de rails. Voor jonge kinderen kan deze achtbaan best spannend zijn, daarom is het de perfecte achtbaan om jou kindje te laten wennen aan achtbanen. Hij gaat niet over de kop en om in de attractie te mogen moet je minimaal 90 cm zijn.

2. Bee Bee

Bee is het engelse woord voor een bij. En in Amusementspark Tivoli staat echt een super grote bijenkorf waar de bijen omheen vliegen. Ze gaan omhoog, omlaag, heen en weer! Durf jij met het bijtje mee te vliegen? Voor deze attractie moet je minimaal 120 cm zijn. 

3. Spookhuis het griezelbos

In dit spookhuis stap je in een karretje en beland je in een donker bos met allemaal gekke wilde dieren! Super spannend, maar wel geschikt voor jonge kinderen. Durf jij mee te rijden in het karretje? Deze attractie heeft een minimum lengte van 75 cm. Als je kleiner bent moet je nog even door groeien om erin te mogen. Maar dan heb je zeker iets om naar uit te kijken.

4. Botsbootjes

Het zijn net botsauto's maar dan op het water. Kan jij nog niet zwemmen? Dat is geen probleem. bij de botsauto's hangen reddingsvesten voor als je in het water mocht vallen. Lekker botsen over het water, wie wilt dat nou niet? voor het botsbootje mote je minimaal 85cm zijn.

5. Skypie

Skypie is een super gezellig vliegtuig die jou graag meeneemt op zijn vleugels. Je vliegt mee en gaat heen en weer want Skypie houdt wel van een beetje stunten. Skypie is 7 meter hoog dus om aan boord te komen moet je geen hoogtevrees hebben. Voor deze attractie moet je minimaal 100cm zijn.

Je ziet het, Tivoli is super leuk voor het hele gezin. In deze blog hebben wij 5 dingen besproken, die wij denken dat je echt moet bezoeken. Vond je dit een interessante blog maar wil je nog verder kijken naar andere pretparken klik dan gerust even hier. Wil jij tickets kopen voor Amusementspark Tivoli? Klik dan hier.

Wil je nog meer informatie over Tivoli? Bekijk dan de blog over de  beste attracties hier.

 

Bekijk hier het pretpark Amusementspark Tivoli

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden