Amusementspark Tivoli met het gezin

Amusementspark Tivoli met het gezin - Top 5

Attracties -Plezier vind je hier

25 oktober 2021

Attracties voor het hele gezin in Tivoli- Top 5

Amusementspark Tivoli is een pretpark waar je leuk met het hele gezin naar toe gaan maar wat als je daar bent? Welke attracties zijn leuk? Wat kun je allemaal doen? In deze blog ga ik je alles over de leukste attracties in Tivoli vertellen met een leuke top 5.

1. Golfbaan

En dan op de eerste plek staat de midgetgolfbaan. Midgetgolf vindt eigenlijk iedereen leuk! Bij Tivoli kun je dit spelletje samen met je gezin gratis spelen.  Misschien maak jij wel een hole in one! Het is geschikt voor jong en oud en iedereen kan meedoen. Dus vind je het leuk om lekker te gaan midgetgolfen? Pak je kans tijdens je uitstapje in Tivoli.

2. Regenboog reis

Op de tweede plek staat de regenboog reis. En dat klinkt al best spannend. In een bootje vertrek je in een grote grot lijkt het wel. Op deze magische reis zie je veel kleur en ontdek je waar de regenboog echt vandaan komt! Het zal je zeker verassen. Weet jij al waar de regenboog vandaan komt? ga het snel ontdekken in deze spannende reis. Je kunt er al in vanaf 1 meter onder begeleiding.

3. Harms Kippenfarm

Op de derde plek staat Harm's kippenfarm. Je gaat langs de boerderij en zodra je de stallen binnenkomt begint er een gave show. De familie kakeldoe heeft speciaal voor jou een mooi optreden georganiseerd en ze zijn heel erg enthousiast om het aan jou te laten zien. Fluitend en zingend kom je deze attractie weer uit. De attractie moet je echt beleven!

4. 'T Vliegende Piraatje

Op de 4de plek staat 'T Vliegende Piraatje. In deze attractie kies je jou maatje uit en stap je in! Vervolgens gaat de attractie draaien en omhoog en omlaag! Met de slappe lach van de kriebels in je buik kom je weer beneden. Ben je 75cm of groter dan kun je genieten van deze attractie!.

5. Bananen bootjes

We beginnen op de vijfde plek en op de vijfde plek staan de bananen bootjes. Het zijn kleine mooie gele bootjes waar je lekker in kunt varen. Je voeten zijn je eigen motor. Lekker peddelen en varen. Je kunt zo hard trappen als je wilt en daardoor ook zo hard varen als je zelf wilt. Zwemvesten zijn eventueel aanwezig voor het geval als je geen zwemdiploma hebt.

Je ziet het, Tivoli is super leuk voor het hele gezin. In deze blog hebben wij 5 dingen besproken, die wij denken dat je echt moet bezoeken. Vond je dit een interessante blog maar wil je nog verder kijken naar andere pretparken klik dan gerust even hier. Wil jij tickets kopen voor Amusementspark Tivoli? Klik dan hier.

Wil je nog meer informatie over Tivoli? Bekijk dan de blog over de beste attracties hier.

Bekijk hier het pretpark Amusementspark Tivoli

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden