Safaripark de Beekse Bergen

Safaripark de Beekse Bergen - Top 5

Safaripark

25 oktober 2021

Safaripark de Beekse Bergen - Top 5

Safaripark de Beekse Bergen! Overweeg jij daar naar toe te gaan? In deze blog bespreken we de top 5 wat je allemaal kunt doen in de Beekse Bergen!

1. Auto safari

Van de tweede plek gaan we naar de eerste plek. En de eerste plek dat is een safari zoals je het kent in Afrika. Als je in Afrika op safari gaat dan pak je gewoon de auto en rij je zo door de safari heen! Dit kan ook in Safaripark de Beekse Bergen. Je gaat met je eigen auto door het park. Pas op daar is een leeuw! Remmen! Ja, het kan maar zo zijn dat er op eens een leeuw voor je neus staat. Daarom is het super belangrijk om de ramen en deuren dicht te houden tijdens de rit. De dieren lijken misschien heel lief, zacht en knuffelbaar, Maar ze kunnen jou zo op eten!

2. Boot Safari

En van de bus safari gaan we naar de boot safari. Dat staat op de tweede plek. De boot safari is eigenlijk hetzelfde als de bus safari, alleen vanaf het water. Je krijgt een beter beeld van de dieren die in het water leven en langs het water! Misschien spot je nog wel een dier die je helemaal had gemist tijdens de bus safari! Je komt langs zeehonden, apen, herten en nog veel meer. Tijdens de boot rit verteld de kapitein je weer alles over de dieren die je tegen komt en nog veel meer informatie. Het is een super leerzaam uitstapje!

3. Bus safari

Tijdens de bussafari stap je in en ga je lekker zitten en wordt je zo langs alle dieren gereden. Je komt langs alle dieren, Tijgers, leeuwen, zebra's en alles wat je maar kunt voorstellen als je in een safaripark bent. De buschauffeur is een echte park kenner en verteld je onderweg alle informatie over de dieren en de natuurlijke leef gebieden. Het is een super leerzame ervaring en je komt dicht bij de dieren. Daarnaast kan je vanuit de bus ook super mooie foto's maken van de dieren want er zitten geen tralies voor de hokken, je rijd namelijk in de hokken! 

4. Loop Safari

Op de vierde plek staat de loop safari. Tijdens de loop safari loop je door het park heen, net zoals bij alle andere dierentuinen. Je kunt kijken naar verschillende voeder presentaties. Ravotten op de avonturenpaden en alles leren over de verschillende diersoorten die in het park leven. 

5. Ranger worden

Op de vijfde plek staat Ranger worden voor één dag. Tijdens deze dag word je meegenomen door een echte ranger en leer je allerlei interessante feitjes over de dieren. Je gaat samen op pad, krijgt een kijkje achter de schermen. Dit is super leuk voor de kinderen om te doen en vooral als ze van dieren houden is dit de ultieme ervaring.

Je ziet het, een uitstapje naar de Beekse bergen is dolle pret! Wil jij daarheen? Kijk dan via bovenstaande links naar de tickets. In deze blog hebben wij 5 dingen besproken, die wij denken dat je echt moet bezoeken. Vond je dit een interessante blog maar wil je nog verder kijken naar andere pretparken klik dan gerust even hier. Wil jij tickets voor Safaripark de Beekse Bergen? Klik dan hier.

Bekijk hier het pretpark Beekse Bergen

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden