Plopsaland de Panne - Het hotel

Plopsaland de Panne hotel - top 5

Plezier vind je hier

25 oktober 2021

Plopsaland de Panne - Hotel

Vandaag gaan we het hebben over het hotel van Plopsaland de Panne. Je hebt super veel verschillende kamers in het Plopsa hotel. In deze blog geven we je een top 5 van alle verschillende kamers binnen het hotel! 

1. Luxe themasuites 

Op de eerste plaats van de top 5 van de kamers in het hotel van Plopsaland. Ook deze kamers zijn beschikbaar in alle thema's van de premium kamers maar dan een stukje groter. Het is vpprzien van een mooi zithoekje en je kunt er met 6 personen slapen. En het is natuurlijk de ultieme beleving van je bezoekje in Plopsaland.

2. Premium thema kamers 

op de tweede plaats van de top 5 kamers in het Plopsaland hotel zijn de premium thema kamers. En deze kamers zijn echt super gaaf voor de ultieme beleving. Als je een van deze kamers boekt heb je namelijk keuze uit een van de karakters van Plopsaland. Er is echt veel keuze van verschillende kamers. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende thema's : K3, Maya de bij, Wickie de Viking, Bumba, Samson en Marie, Kabouter Plop, Piet Piraat, Heidi, de Nachtwacht, Mega Mindy, Ketnet junior, FC de kampioenen en nog veel meer. Deze kamers zijn speciaal voor vier personen.

3. Luxe suite

Van de vierde plek gaan we naar de derde plek en dat is de luxe suite. De luxe suite is geschikt voor 6 personen. Het is een grote kamer met een bad, een zithoek en alle comfort zoals een luxe suite hoort te hebben. Je kunt upgraden naar premium en dan heb je het voordeel van rolstoelgebruik.

4. Familie kamer

van de theaterkamer gaan we naar de familiekamer en die staat op de vierde plek. De familie kamer heeft als voordeel dat je met zes personen er al in kunt slapen. Er zit een twee persoonsbed in en twee stapelbedden. Zo kunnen er in het totaal 6 personen slapen. Er is een zithoek en een bad beschikbaar en het is een lekker ontspannen kamer voor het hele gezin om heerlijk tot rust te komen. 

5. Theater kamer

En op de vijfde plek van de kamers binnen het hotel in Plopsaland staat de theater kamer. Daar kun je met vier personen slapen. Je hebt altijd gratis wifi, een kamer is zo ingericht dat je het gevoel krijgt alsof je een echte ster bent die zo gaat optreden.De kamer is van alle comfort voorzien en je kunt hem ook nog upgraden naar premium, special of special premium. Als je een van de laatste twee kiest is het ook toegankelijk voor roelstoelers.

Je ziet het, een nachtje in het Plopsahotel dat wil je echt niet missen! In deze blog hebben wij 5 dingen besproken, waarvan wij denken die zeker de moeite waard zijn voor je bezoek. Vond je dit een interessante blog maar wil je nog verder kijken naar andere pretparken klik dan gerust even hier. Wil je tickets kopen voor Plopsaland de Panne? Klik dan hier.

Bekijk hier het pretpark Plopsaland de Panne

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden