Attracties als je zwanger bent in de Efteling

Attracties zwanger in de Efteling - De top 5

Plezier vind je hier

25 oktober 2021

Top 5 attracties in de Efteling als je zwanger bent!

Zwanger maar toch naar de Efteling? Overal vindt je verschillende informatie waar je niet in mag! Heeft het dan wel nut om te gaan? In deze blog vertellen wij jou alles over de attracties waar jij wel in mag als je zwanger bent! Lees je mee? 

De Efteling is het grootste en bekendste park van Nederland. In dit park komen jou sprookjes tot leven! Van de spannende verhalen over de vliegende Hollander en de Baron tot de leuke verhalen over de ijdele koning en roodkapje. Het park leeft zich helemaal uit door een beleving te creëren die je nergens anders zult beleven. Ook wanneer je zwanger bent kun je meeproeven van deze beleving. Alle spannende attracties zullen even op zich moeten laten wachten, maar er is genoeg te doen waar jij samen met je familie of vrienden wel in kunt gaan. In deze blog lees je de top 5 attracties voor zwangere vrouwen.

1. Sprookjesbos

Het Sprookjesbos is een super gaaf bos Waar de sprookjes tot leven komen! Lange Jan zie je met zijn lange nek al ver boven het bos uitsteken natuurlijk. Maar heb jij kleinduimpje al gezien? In het sprookjesbos staat ook de sprookjesboom die wel meer dan 100 verhaaltjes voor jou klaar heeft staan om naar te luisteren. Het is super leuk om hier door heen te lopen en weer naar alle sprookjes te luisteren net zoals je dit deed toen je ouders ze vroeger voorlazen. Of toen jij ze misschien zelf stiekem met een zaklamp onder de dekens aan het lezen was. Deze attractie is niet alleen leuk voor de allerkleinste maar zelfs de aller aller oudste kunnen hier plezier beleven. Het sprookjes bos is wel een stukje wandelen en dit kan misschien wel lastig zijn als je zwanger bent, want zon kleine baby weegt niet niks nadat je een stukje gewandeld hebt. Hier is gelukkig een oplossing voor. Bij de Efteling kun je namelijk gewoon een rolstoel huren. Laat je partner (of natuurlijk iemand anders) je lekker duwen in de rolstoel. En wanneer je partner de zweetparels voor zijn hoofd heeft staan heb jij nergens last van en kun je heerlijk genieten van alles wat er die dag gebeurd in het sprookjes bos!

2. Droomvlucht

Op de tweede plaats staat droomvlucht. En de naam maakt de beleving zeker waar. Deze rit is net een droom! Je beland in de wereld van de elven en de trollen! Heb jij je familie al gespot in de trollen jungle? Of lekker meegezongen met de magische elfjes. Je beleeft een hele dag in deze wereld. Je begint natuurlijk al vroeg in de ochtend en eindigd als alles langzaam helemaal donker begint te worden. Voor een paar minuten heb je het gevoel alsof je in een hele andere wereld beland bent! Het fijne aan deze attractie is dat je ook hier lekker kunt zitten en genieten van wat er om je heen gebeurd. Er gebeuren geen extreem wilde dingen waardoor je er niet in zou kunnen als zwangere vrouw. Dus het is zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan deze wereld.

3. Symbolica

PSSSSTTT! Over symbolica gaat de quizvraag in de bovenstaande video! Als je dit leest weet jij alvast het juiste antwoord! Symbolica, het kasteel van Pardoes! Het kasteel staat er al een tijdje maar tegenwoordig mag je er zelfs op bezoek. Je komt binnen waar bij de voordeur en daar staat de lakei van Pardoes je al op te wachten met een heleboel regels! Daar heeft natuurlijk niemand veel zin in en daar is de lakei niet zo blij mee! "Het is ongeheurd wat hier gebeurd" dat zul je tijdens dit bezoek langs de gangen vaak horen! Maar het is het huis van Pardoes dus vooral niet naar de lakei luisteren en veel plezier beleven zoals Pardoes dat zelf ook graag wilt! Door de diepe gangen word je zo naar de fantasierijders gestuurd. In de fantasierijders heb je 3 keuzes. Blauw, rood en groen. Elke kleur hoord een tour bij. Je kiest een kleur en gaat in de fantasierijder zitten. De magische rondleiding kan beginnen! Als je zwanger bent is het heerlijk om hier even in te zitten en te rusten. Maar er kunnen wel lange rijen zijn omhet kastel in te mogen, want iedereen wilt wel eens zien wat er allemaal in dat kasteel gebeurd. Hou daar rekening mee!

4. Fata Morgana

Fata Morgana, aan de naam hoor je het al! Dit is zeker iets uit de Oosterse landen! Je gaat diep de landen in en komt langs allerlei Oosterse gebieden. Van de arme gebieden waar mensen voornamelijk op straat leven en proberen te overleven , tot het andere uiterste waar de Sultan leeft in zijn paleis met alle dames om hem heen en alle verborgen schatten. Ook kom je langs de gevaningenissen vol met criminelen! En dit allemaal vanuit een bootje! Je stapt in en kunt ook tijdens deze attractie je heerlijk verdiepen in de mooie oosterse wereld, waar de rollen flink verdeeld zijn. En heb je wat hulp nodig om het bootje in te komen? Geen probleem! Bij deze attractie staat altijd extra personeel die je kunnen helpen tijdens het instappen!

5. Carnaval Festival

Carnaval Festival, deze attractie is al stokoud, maar zeker onmisbaar tijdens je dag tripje naar de Efteling. Wist je dat de hoofdpersoon Joki vroeger de mascotte was van de Eteling? Samen met zijn vriendin Jet kwamen zij zelfs op televisie! En in de Efteling kun je deze oude tv sterren nog bekijken tijdens Carnaval Festival. Je gaat samen met Joki en Jet op wereld reis! Naar China, Spanje, Hawaii! Echt overal ga je heen. Je voelt je ook echt een wereld reiziger. Met op de achtergrond het gezellige liedje die nooit meer uit je hoofd gaat wordt het een top dag! Wie weet ana het einde van de dag het deuntje nog? Daarnaast is dit natuurlijk de top 5 voor zwangere vrouwen, maar waarom is deze attractie daar zo geschikt voor? Dat zal je, jezelf vast afvragen. Het antwoord hierop is best makkelijk! In de attractie kun je lekker zitten en even je voetjes en rug rust geven van de heletijd lopen door het park! Ideaal als je zwanger bent!

 

Je hebt natuurlijk nog veeeeeeeeel meer attracties waar jij als zwangere vrouw in zou kunnen! Maar dat mijn lieve kinderen, dat is weer een ander verhaal! Vond je deze blog nou super leuk maar wil je toch nog wel wat andere parken bekijken? Dat kan! Klik dan hier. Wil jij tickets kopen voor De Efteling? Klik dan hier.

Bekijk hier het pretpark Efteling

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden